My Favourite Rueda
Om deze site te bezoeken moet je de minimum leeftijd hebben van 18 jaar of ouder.
Ik ben 18 jaar of ouder
Ik ben jonger dan 18
Je mag deze website helaas niet bezoeken.

Verdejo goes vegetarian

Verdejo is het belangrijkste lokale druivenras van Rueda. De wijnen van deze druif kenmerken zich door een mooie zuurgraad, een uitgesproken aroma met citrusfruit, appel, peer, bloemen en kruiden én herkenbare bitters. Ook vind je er Sauvignon Blancs, met een mooie, aromatische frisheid.

Gastronomische wijnen
Gastronomisch gezien is het ook een interessante wijn. Ze combineren goed met heel veel verschillende gerechten zoals vis, groenten, pinchos en de houtgelagerde Verdejo’s verrassend genoeg ook met vlees.

De Spaanse keuken staat bekend om de beste hammen, gegrilde sardientjes en gambas al ajillo. Maar ook vegetariërs halen hun hart op in het land van de zon en costa’s. Bijvoorbeeld met groente paella met artisjokken, courgette, groene erwten en kruiden als peterselie, rozemarijn, paprika-, knoflookpoeder, zeezout en peper. Serveer met een glas Rueda en je hebt het beste van Spanje op je tafel.

  • Deze actie wordt georganiseerd door TOT Public Relations in opdracht van het Consejo Regulador de la DO Rueda.
  • De stemperiode loopt van 3 juli – 16 juli 2017.
  • De aanduiding van genomineerden en winnaars is definitief en onherroepelijk.
  • De longlist kwam met zorg tot stand.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Iedere natuurlijke persoon die ten tijde van de wedstrijd 18 jaar of ouder is en in Nederland verblijft, die deelneemt voor niet-commerciële doeleinden mag stemmen. Het is toegestaan om maximaal een keer per ronde te stemmen. Meerdere stemmen van eenzelfde persoon, bijvoorbeeld door middel van verschillende identiteiten, alsook elke andere toevlucht tot soortgelijke praktijken, heeft automatisch en zonder voorafgaande berichtgeving uitsluiting van de stem tot gevolg. De wedstrijd is alleen geldig in Nederland.
  • Eventuele vragen of klachten met betrekking tot de wedstrijd kunnen gemeld worden bij de organisator door het sturen van een e-mail naar het volgende e-mailadres info@totpr.nl.